Luksuriøse massasjelys

massageMassasjelys er akkurat i ferd med å bli introdusert på det norske markedet. Kombinasjonen av fuktighetsgivende ingredienser og en beroligende massasje-atmosfære kan vinne over nesten hvem som helst. Hvordan skal man bruke dem for å få de beste fordelene?

Massasjelys er laget av 100% naturlige ingredienser som: sham butter, kokos, mandelolje og mye mer. Det er viktig å være klar over at vitamin E og essensielle oljer også tilsettes massasjelyset. Massasjen utført ved hjelp av dette flotte skjønnhetsproduktet vil vekke omtrent alle sansene dine: lukt, berøring og syn. Massasjelyset kan også brukes som en slags aromaterapi.

For å starte massasjen må voksen ha 37 celsiusgrader. Hele behandlingen bør ikke vare lenger enn en time. Voksen gjør huden avslappet, fri for stress og spenning, glatt og full av næring. Det er bevist at å massere kroppsdeler med alle disse flotte ingrediensene vellykket reduserer cellulitt. Det håndterer effektivt alle typer muskel- og ryggsmerter.

Hvordan utføre lysmassasje?
Denne typen lys ligner veldig på standard lys som brukes i interiørdesign. Det som er forskjellig er innholdet. I massasjelys brukes essensielle oljer i stedet for stearin. Lyset må være tent i 15 minutter så oljene smelter og lett kan spres over huden. Sett ned lyset og hell voksen over huden i områdene du ønsker å massere. Hvilke helsefordeler gir massasjen? Den får musklene dine til å slappe av og gir smertelindring. Det er også flott for sansene dine. Det kan endre humøret ditt og få deg til å nyte livet mer.

Hvordan ser massasjelys ut?
Vanligvis kommer de i en standard krukke slik som et vanlig lys. Mange selskaper begynte å tilby kundene sine slike skjønnhetsprodukter, og valgmulighetene når det gjelder lukter og kombinasjon av ingredienser er endeløse. Du kan velge hva som helst du kan tenke deg, og du er garantert å finne det på nettet. Prisen varierer og det avhenger for det meste av hvilken type ingredienser som brukes i lyset.