Garnier Express 2in1 eye make-up remover, dual-phase lotion.

Garnier Express 2in1 eye make-up remover, dual-phase lotion.Det er ingen overraskelse at sminkefjerning er en ganske essensiell del av kveldens hudpleie. Ved å gjøre dette renser vi ansiktshuden for talg, støv, svette og sminkerester. Slik gjør vi huden vår i stand til å puste og regenerere seg selv. Bare rengjort hud kan dra fordel av fuktighetskrem, en ansiktsmaske eller en toner etterpå. Husk at det ikke anbefales å sove med sminke i ansiktet. Dessverre gjør mange kvinner denne kritiske feilen jevnlig, og setter dermed ansiktshuden i fare for aknedannelse eller allergiske reaksjoner.

Hva bør brukes for å fjerne sminke fullstendig? I bunn og grunn vil de beste produktene være delikat kosmetikk som vellykket fjerner sminke uten å irritere huden samtidig. Konsistensen til slike produkter bør matche den spesifikke hudtypen. Folk som har kombinasjons- eller oljete hud bør ikke bruke oljete kremer eller lotions fordi bruken av slik kosmetikk kan føre til enda større talgproduksjon og dermed akne og hudormdannelse. Når det gjelder sensitiv og tørr hud bør disse behandles med spesiell micellefase-lotion produsert med basis i vannløsninger. Men disse produktene kan ikke brukes for å fjerne øyensminke, siden de kan forårsake tørrhet og rødhet.

Garnier Express 2in1 eye make-up remover, dual-phase lotion.

Garnier-kosmetikk hjelper med rask fjerning av øyensminke. Den fjerner alle typer sminke, selv vannfast, fra øynene. Videre har kremen, på grunn av argininen den inneholder, kraft til å gi vippene næring. Arginin styrker vippene både fra innsiden og utsiden, det glatter og lager de små hårene lett glansfulle. En annen viktig egenskap er at kosmetikken støtter vippevekstprosessen. Ifølge produsenten er produktet skånsom mot øynene og irriterer ikke.

Hvordan påfører man Garnier sminkefjerningskrem? Generelt er dobbeltvirkende kremer best for fjerning av øyensminke. Produktet kombinerer to egenskaper. For det første kan de fjerne vannfast maskara eller eyeliner. For dette er det første laget ansvarlig, det som er oljete og tungt. For det andre gir dobbeltvirkende kremer fuktighet, tone og letner ubehag i huden. Disse egenskapene gis av produktets lettere lag. Før hver bruk må flasken ristes for at lagene skal blandes. Så må en bomullsdott dynkes med Garnier-produktet for å initiere delikat fjerning av øyensminke. Det er anbefalt å begynne prosessen fra den ytterste øyekroken og mot den innerste. Vippene må renses i vekstretningen. Det er også lurt å forsiktig dytte bomullsdotten mot øynene og holde en liten stund slik at sminken smelter.