Hvit kajalblyant og utypisk bruk av den.

whiteNoen av oss kan triksene ved å gjøre uønsket kosmetikk ny og brukbar. For eksempel kan en sjampo som ikke egentlig passer til håret vårt lett endres til et hårfjerningsprodukt. De knuste øyenskyggene kan blandes med neglelakk, noe som gir en helt ny farge og struktur på produktet. Og hva kan gjøres med en hvit kajalblyant, som jo er ganske populært nå til dags?

Vanlig bruk av hvit kajalblyant.

Alle vet (kanskje utenom menn siden de ikke akkurat er interessert i temaet skjønnhet) grunnen til at man bruker en svart kajalblyant. Vi tegner helt enkelt en tynn linje langs øyelokkene. Selvsagt kan linjen ha forskjellig størrelse og fasong. Noen kvinner foretrekker en «double flick»-stil mens andre foretrekker winehouse, arabisk eller «dropped flick»-stil. Og hva er målet med å bruke en hvit kajalblyant? Den har definitivt flere bruksområder enn sin svarte motpart. Men la oss fokusere bare på den grunnleggende påføringen av produktet. Generelt bruker vi en hvit kajalblyant til å markere den såkalte vannlinjen. Det er kanten av det nedre øyelokket, med andre ord delen som er rett ved det hvite i øyet. Men hvorfor tegner vi akkurat denne delen av øyet? Svaret på dette spørsmålet er kjent for alle som har problemer med tunge øyelokk. Ved å markere vannlinjen gjør vi at øynene våre ser større og åpnere ut. Videre får hverdagssminken vår på denne måten en slags elegant look. Og vet du hva som er det andre, uvanlige bruksområdet til den hvite kajalblyanten?

Annen bruk av hvit kajalblyant.

For det første, takket være en hvit kajalblyant kan vi optisk distansere øyne som sitter nær hverandre. Det holder å tegne en V-formet linje i den indre øyekroken. Deretter bør produktet gnis utover ved å strekke den hvite fargen over nedre øyelokk.

For det andre kan hvit kajalblyant hjelpe med å fremheve øynene også. Ta på litt i den indre øyekroken, rett under øyenbrynet og på nedre øyelokk ved siden av den ytre øyekroken. Gni det inn slik at produktet blander seg med enten hudtonen eller øyesminken. Husk å gjør slik at den hvite fargen fortsatt er litt synlig.

For det tredje kan du bruke en hvit kajalblyant hvis du har gått tom for øyenskyggebase og har glemt å kjøpe ny. Påfør det på øyelokket og ta på fritt valgt øyenskygge. Takket være dette magiske trikset blir øynene fremhevet, øyenskyggene holder lenger og looken får dybde og uttrykksfullhet.

Nå er det tid for den mest uvanlige bruken av hvit kajalblyant. Pleier du å bruke neglelakk, spesielt de mørkere typene, hender det sikkert ofte at den indre delen av neglen blir lakkert ved et uhell. Selvsagt kan du bruke neglelakkfjerner, men neglene vil fortsatt være ganske mørke. I stedet for kan du bruke en hvit kajalblyant. Bruk den på den indre delen av negleplaten, og fingrene og hendene dine får en ganske interessant ny look.