Hvordan få vippene dine til å bli lange og tykke?

Podkręcanie rzęsAlle elsker lange vipper, men ikke mange innser at vi faktisk trenger at vippene er tykke og lange. Jo lengre og tykkere, jo bedre beskytter de øynene våre og holder skitt, bakterier og rusk ute av dem. Ingenting i kroppen vår er designet for skjønnhet, og alt har sin spesifikke grunn. Øynene våre er svært sensitive, og derfor har Moder Jord gitt oss lokk og vipper. Hva om vippene våre er glisne og tynne? Det er mange ting vi kan gjøre for å hjelpe dem å bli tykkere og lengre.

Den eldste metoden, kjent for våre oldemødre, er å bruke en blanding av oljer som vippeserum. Den mest populære er lakserolje, og ble ofte brukt for å kurere skallethet og hårvekstproblemer. Selv om lakseroljen fungerer bra på egen hånd, har den en svært tykk konsistens, som gjør at den er vanskelig å spre godt nok. Å løse den opp i anti-inflammatorisk kokosnøtt blir en perfekt match. Oljer gir næring og fuktighet til hår slik at de blir tykkere og sunnere. Det anbefales å påføre bittelitt olje på vippene før du legger deg. Selv om det er svært effektivt, er det ikke så mange som liker denne metoden, siden den kan være ganske grisete og kan flekke til pyjamasen og puten din.

Den andre måten å stimulere vippevekst på er ved å bruke vippeserum. Det er tettpakket med naturlige ingredienser som, hvis kombinert på riktig måte, kan få vippene dine til å bli utrolig lange og tykke. Det finnes mange populære vippeserum på markedet, og valgene er mange. Det er viktig å sjekke listen over aktive ingredienser og sørge for at de er 100% trygge. Både Nanolash og Lash Food er produkter som anbefales på grunnlag av at de er skånsomme mot huden samtidig som de er svært effektive. Vippeserum jobber hovedsakelig med hårrøttene og gir vippene næring fra roten og utover. Denne metoden for å stimulere vippene gir flotte resultater, vanligvis innen 3 ukers daglig bruk. Produktet må påføres lang vippekanten ved hjelp av en liten kost. Før du velger det beste produktet for deg, er det verdt å bruke tid på å sjekke kundeomtaler for å være sikker på at du vet hva du kjøper.

Hva du bør se etter når du kjøper en vippeforbedrer:

  • Er produktet trygt?
  • Har det blitt testet og godkjent av en øyelege?
  • Er kundene fornøyde med resultatene de har oppnådd?