Vil miraklet skje? Miracle nattkrem fra Garnier.

Miracle night cream from GarnierEr det engang verdt å håpe på miraklet om at rynker forsvinner? Denne drømmen kan trolig gå i oppfyllelse hvis vi bruker Miracle nattkrem fra Garnier. La oss se om dette produktet virkelig gjør mirakler.

Rynker – en av mange ting som er høyst uvelkomne i ansiktene våre. Vel, hudaldringsprosessen er definitivt uunngåelig, og derfor vil alle ha rynket hud en dag i fremtiden. Heldigvis kan de av oss som verdsetter et ungdommelig utseende dra fordel av alle måtene man kan minske forekomsten av fine linjer og minimere rynkedannelsen på. Husk at man ikke kan bannlyse dem helt. Hvorfor? For å forstå dette, la oss analysere hvordan rynker dannes. I bunn og grunn er rynkedannelse påvirket av gener og naturlige, biologiske prosesser. Maten vi spiser er også viktig, for eksempel er det bedre jo mer vitaminer og mikroelementer vi får i oss. Videre blir huden mer fuktig og elastisk jo mer mineralvann vi drikker. Man må huske at når vi blir eldre forsvinner gradvis vannet som samles i dermis, og det gjør også vann-hyaluronsyren som er ansvarlig for smidighet og glatthet. Generelt avhenger øyeblikket når rynkene oppstår på huden en god del på hvilken kosmetikk vi bruker. Dårlig valgte produkter kan skade ansiktshuden og gjøre den tørr og irritert. Negativ påvirkning har også graden av miljøforurensing, alkoholkonsum, sigarettrøyking og det å være eksponert mot solstråling i mange timer. Så hva er metodene for riktig hudpleie for å vellykket bremse aldringsprosessen?

Vil du ikke la huden bli rynkete raskt bør du påføre fuktighetskremer systematisk. En av disse typene kosmetikk er allerede nevnte Garnier Miracle. Er det mulig at miraklet skjer og alle rynkene forsvinner hvis Garnier Miracle brukes? Som produsenten påstår, er ansiktshuden uthvilt og forfrisket om morgenen rett etter oppvåkning. Det er faktisk sannhet i denne påstanden, siden huden vår ser slik ut hver morgen til og med uten påføring av kosmetikk. Det virker slik på grunn av at huden vår rett og slett regenererer i løpet av natten. Likevel bør det innrømmes at Miracle fra Garnier gjør at dermisen vår gjenvinner et bra fuktighetsnivå. Hvordan er det mulig? Hydreringen er mulig takket være ingrediensene inkludert i kremen, siden den består av fuktighetsgivende hyaluronsyre, avslappende jojoba-olje og aromatisk lavendelolje, for å nevne noen få.

Miracle-kremen fra Garnier er ment for kvinner over 40 år. Kosmetikkproduktet er innkapslet i en marineblå krukke på 48 ml.