AOX+ Eye Gel for kråketær.

urlAOX+ Eye Gel anbefales for de som har oppdaget de første rynkene i ansiktet, og lider av matt, hoven og tørr hud i øyeområdet. Produktet har antioksiderende egenskaper, så med andre ord beskytter det den delikate øyehuden fra solstråling, frie radikaler og forurensning fra de ytre omgivelsene. Videre kjøler og fremhever AOX+ Eye Gel området rundt øynene. Mørke ringer, poser og merker forsvinner synlig. Videre blir huden delikat, myk og forfrisket. Geléens betydelige fordel er at den reduserer rynker som har formet seg rundt øynene, såkalte kråketær, glatter ut huden og gjør den strammere. Her er litt grunnleggende informasjon om påføringen av produktet. AOX+ Eye Gel bør påføres om morgen og kveld. De første resultatene forventes å bli synlige etter omtrent fire ukers jevnlig bruk. Et annet faktum er at produktet absorberes raskt og helt og kan bæres under sminke. De som bruker kontaktlinser og briller i tillegg til de som har sensitiv hud rundt øynene kan trygt bruke AOX+ Eye Gel.

Som sitt særtrekk inkluderer AOX+ Eye Gel C-vitamin blant ingrediensene sine. Effekten er definitivt ganske allsidig. For å demonstrere lysner produktet askegrå hud rundt øynene, gir glød og reduserer små misfarginger. Videre immuniserer og beskytter produktet huden fra skadelige og forurensende stoffer.

Produktet fra Skin Ceuticals kommer i en svart flaske med kapasitet på 15 ml. Den mørke fargen er brukt av en grunn, siden den begrenser solstrålingen som kommer gjennom den. I slike omstendigheter blir ingrediensene og konsistensen bevart i uberørt form, og geléen bevarer sine regenererende og nærende egenskaper. Noe som ofte blir oversett er at produktet bør oppbevares et trygt sted. Du kan sette AOX+ Eye Gel i kjøleskapet for å styrke dens kjølende effekt. I hver pakke legger produsenten ved et pakningsvedlegg som inkluderer alle essensielle data med bruksanvisning, egenskaper og innhold i AOX+ Eye Gel. Selve påføringen er såre enkel. Den lille flasken ender i en pumpedispenser, som gjør at du kan bruke passelig mengde av produktet.