All About Shadow 8 – Pan Palette fra Clinique.

Makijaż oczuFra nå av virker øyesminken din ekstremt lett, vakker og rask å påføre. Vil du ikke gjerne tro det? Med øyenskygger fra Clinique, All About Shadow 8 – Pan Palette, er alt mulig.

De nye øyenskyggene fra Clinique holder løftet om å være utrolig interessante. All About Shadow 8 – Pan Palette gir endeløs variasjon rundt øyensminke, og dette gjelder både dag- og kveldssminke. Produktets nyanser ble valgt ut for å gjøre deg i stand til ikke bare å gjøre den klassiske «smoky eye»-stilen men også mer overdådige, som for eksempel den som bæres på karnevalsfester. Hvordan ser Clinique-palettene ut? Hver av disse, og det er totalt fem stykker, har åtte nyanser, som matcher i fargeoppsettet. Sahara Sand-paletten inkluderer beige og brune øyenskygger. Kawaii Rose har lilla og rosa farger. Grønne og blå nyanser finnes i Rainforest Green-paletten. London Fog er kjennetegnet av lyseblå, brune og fiolette nyanser. Parisian Bleu har på den andre siden bare et utvalg blå nyanser. Generelt inkluderer hver palett en spesiell, ganske lys nyanse som skal fremheve sminke og åpne øynene optisk. I tillegg er det enda en nyanse, denne gangen den mørke, som legges i ytterkanten av øynene og lar deg oppnå en «smoky eye»-finish. Clinique øyenskygger er kjent for å vare lenge og å være rynkefri. På samme måten blander øyenskyggene seg perfekt sammen, og det er ikke noe behov for å rette opp sminken utover dagen.

En ting må innrømmes, og det er at All About Shadow 8 – Pan Palette er laget med presisjon, siden disse rett og slett er elegante. Generelt er de pakket i små, fargerike pappesker. Lokket på paletten minner om et speil. Etter å ha åpnet den ser vi det faktiske speilet og applikatoren som følger med. Selve applikatoren ender i en sminkesvamp og en sminkekost. På grunn av den kompakte størrelsen til palettene kan de lett legges i en veske og brukes på farten.