Hvordan skjule akne og misfarging.

cera naczynkowaDårlig huddag. Høres det kjent ut? Hver eneste av oss må ha lidd av denne type uønsket tilstand en eller annen gang. Hvordan skal man håndtere en slik brå og ublid overraskelse? Bør du bli hjemme hele dagen eller ha et skjerf rundt ansiktet? Verken det ene eller andre. Lær hvordan du utfører kamuflasjesminke for å forhindre kviser fra å ødelegge dagen din.

Den mest sårbare gruppen når det gjelder akne, hudormer og misfarginger er ungdommer og de som har oljete eller kombinert hud. Irregulær funksjon hos talgkjertlene sammen med variasjoner i hormonnivået gir overflødig og ukontrollert talgproduksjon. Som en konsekvens begynner ansiktshuden å skinne, porene tetnes og hudtonen dekkes av akne og flekker. For å unngå dette må ansiktshuden renses, vaskes og eksfolieres samtidig. Og hva med sminke? Denne forskjønnende behandlingen kan også kamuflere skjønnhetsfeil og forbedre det generelle utseendet i tillegg til selve humøret. Med dette i bakhodet, hvordan utfører man kamuflasjesminke?

Først av alt må du forberede følgende tilbehør og kosmetikk: en rensende toner, en fuktighetskrem eller et middel mot misfarging, en grønn concealer, en concealer i en hudfarget nyanse eller en nyanse lysere, en foundation, et pudder og fem typer sminkekoster.

Deretter må du rense ansiktshuden med den rensende toneren og behandle selve aknen med fuktighetskremen. Ønsker du å skjule et kvisearr kan du dekke det til med et silikonmiddel. Denne medisinen gjør merket lysere og påføringen av concealer lettere. Når kremen absorberes legger du den grønne concealeren på merket ved hjelp av en liten og spiss sminkekost. Hvorfor er akkurat denne fargen mest passende? Rød, fargen på akne, og grønn er kontrasterende farger. Som et resultat får vi en nøytral nyanse som dekker skjønnhetsfeilen når man kombinerer disse. Derfor bør du også huske å ikke påføre concealeren rundt stedet. Tilbake til kamuflasjesminke: Deretter bruker du en noe større og flat sminkekost. Så dekker du aknen/flekken med den hudfargede concealeren. Ikke gni produktet ut, men «stemple» hudfeilene i ansiktet og området rundt disse. Med den større ansiktskosten glatter du ut den påførte sminken, og legger deretter på foundation. For å gjøre dette bruker du en stor og flat sminkekost. Gjør ferdig hele prosessen ved å påføre transparent pudder. Nå, kan du se noen kviser?